BornFree Zuigfles

Adviesprijs v.a. € 5.95
8.2

Algemeen

8.2/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

8.3/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Verminderd buikkrampjes
  • Kan geen vacuum meer zuigen
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende drinksnelheden

De BornFree zuigfles is een ideale fles om je baby voeding uit te geven. Over de Born Free zuigfles is goed nagedacht. Werkelijk aan alles is gedacht. Zo vermindert het aanzienlijk buikkrampjes bij je baby. Is je baby een snelle of een langzame drinker geen probleem omdat deze fles maar liefst 5 standen heeft. Je vind dus altijd een stand waarmee je baby rustig zijn of haar fles kan drinken. De BornFree zuigfles is gemaakt van een duurzaam materiaal, waardoor deze fles echt niet stuk kan gaan. Daarnaast is er aan het materiaal geen schadelijke stoffen toegevoegd waardoor je baby hier zonder zorgen uit kan drinken.

We zetten de voordelen met een kleine uitleg even op een rijtje dit om een goede indruk te krijgen van deze fijne drinkfles:

Extra zachte spenen

Hierdoor zal je baby comfortabeler kunnen drinken deze speen is tevens verkrijgbaar in 5 verschillende voedingssnelheden.

Uniek ventiel systeem

De Born Free flessen en drinkbekers zijn allemaal uitgerust met een uniek ventiel systeem. Dit ventiel systeem vermindert darmkrampjes, spugen en pijnlijke oortjes. Ook zorgt dit ventiel systeem ervoor dat de fles niet lekt.

Hoe kan dat?

Doordat de baby onze flessen en drinkbekers niet vacuüm kan zuigen en dus niet teveel lucht binnen krijgt. En baby’s die niet teveel lucht binnen krijgen? Die drinken rustiger en evenwichtiger en hebben minder last van nare kwaaltjes zoals spugen, middenoorontsteking of darmkrampjes.

Veilig plastic (PES)

Alle BornFree producten zijn gemaakt van duurzaam, Bisphenol A (BPA) vrij plastic, dat beter bestand is tegen hitte en langer meegaat. Ook verkrijgbaar in glas.

Wat is Bishenol?

Bisphenol A (BPA) is een chemische stof die wordt gebruikt bij het vervaardigen van o.a. plastic babyflesjes uit policarbonaat. Recent onderzoek toont aan dat kleine hoeveelheden PBA terecht kunnen komen in voeding of drank, die het zenuwstelsel en ontwikkeling van kinderen kunnen aantasten.

Een veilige keuze

Bornfree heeft een innovatieve reeks babyflessen, drinkbekers en accessoires ontwikkeld, die vrij zijn van schadelijke chemische stoffen, zoals Bisphenol A. Daarmee is BornFree één van de marktleiders in de VS en in Canada. In Canada zijn plastic babyflessen met Bisphenol A zelfs verboden!

Alle BornFree producten zijn vrij van de hormoonverstorende stof Bisphenol A. Onderzoek toont aan dat Bisphenol A de hormoonhuishouding verstoord en schadelijk kan zijn voor baby’s en kinderen. Daarom adviseren wij/ WWF, WECF, Greenpeace om babyflessen te gebruiken die vrij zijn van Bisphenol A, zoals BornFree.

Nog meer voordelen:

Geschikt voor vaatwasser, flessenwarmer en magnetron. Bijzonder geschikt voor borst gevoede baby’s.

De BornFree zuigfles vermindert darmkrampjes, spugen en pijnlijke oortjes. Door het unieke ventiel systeem zuigt de fles niet vacuüm. Hierdoor krijgen baby’s minder lucht binnen, wordt het voedingsritme niet verstoord en kan de baby rustiger drinken. Dit voorkomt darmkrampjes, spugen en pijnlijke oortjes.

Is dit toch niet de babyfles die je zoekt. Wij hebben nog meer drinkflessen op de site staan waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen. Hierdoor wordt het niet zo moeilijk meer om de juiste keuze te maken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail