Bib Secondes flessenwarmer

Adviesprijs € 54,95
8.6

Algemeen

8.8/10

Kwaliteit

8.8/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.7/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Warmt zeer snel op
  • Geschikt voor onderweg
  • Altijd de juiste temperatuur
  • Ontdooi functie

Met de Bib Secondes flessenwarmer warm je super snel een babyfles of een potje gelijkmatig op. In minder dan 2 minuten warm je een babyfles op en in minder dan 5 minuten warm je een potje op. De tijd is afhankelijk van de temperatuur van de voeding in het potje of in de babyfles. Door de stoom zal het de babyfles en of het potje gelijkmatig opwarmen en zullen alle voedingsstoffen bewaard blijven in de voeding. In de Bib secondes kun je ook indien gewenst de borstvoeding opwarmen. Ook ontdooien is geen enkel probleem met de Bib Secondes. Je kunt met deze flessenwarmer zelf de gewenste temperatuur instellen waardoor de voeding van je baby nooit meer te heet zal zijn. De flessenwarmer Bib Secondes van Beaba zal na het behalen van de gewenste temperatuur vanzelf uit gaan.

Doordat de fles en/of het potje in een afgesloten koker zitten zal het zijn temperatuur voor een langere tijd ook vast kunnen houden. Zo gaat er geen warmte verloren en ben je wat later met het geven van de voeding is dit door het vasthouden van de temperatuur dus geen probleem. De Bib Secondes is geschikt voor bijna alle babyflessen zoals de brede flessen, smalle, lange flessen. Behalve de Difrax S fles deze past niet in de Bib Secondes.

Met de draaiknop voorop de flessenwarmer stel je de gewenste stand in, wat water in de flessenwarmer, draai de koker op de flessenwarmer en zet de flessenwarmer aan. Een kind kan de was doen met deze flessenwarmer, iedereen kan de Bib Secondes bedienen.

Met de Bib Secondes flessenwarmer warm je heel snel een babyfles of een potje gelijkmatig op.

Eigenschappen van de Bib Secondes flessenwarmer van Beaba op een rij:

  • babyvoeding snel opgewarmd ook borstvoeding
  • makkelijk en snel in gebruik
  • voor iedere babyfles of potje geschikt
  • altijd de juiste temperatuur
  • ook ontdooi functie

De Bib Secondes flessenwarmer van Beaba is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je weten hoe de Bib Secondes flessenwarmer van Beaba werkt zie hier de instructievideo.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail