Chicco Flessenwarmer

7.2

Algemeen

7.3/10

Kwaliteit

7.1/10

Gebruiksgemak

7.1/10

Duurzaamheid

7.1/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Fles warmt geleidelijk op en blijft een uur verwarmen
  • Goede prijs, kwaliteitsverhouding
  • Handig voor thuis of in de auto onderweg

Minpunten

  • Duurt iets langer voor de fles warm is

De Chicco flessenwarmer is zowel geschikt voor het gebruik thuis of voor onderweg. Met een speciale 12 volt autostekker is deze flessenwarmer in ieder auto te gebruiken. De Chicco flessenwarmer is zeer eenvoudig in gebruik het heeft namelijk een knop voorop zitten om je fles of een potje op te warmen. Je hoeft alleen maar te kiezen of je in de auto zit en gebruik maakt van de 12 volt stekker of dat je thuis bent, geen ingewikkelde instructies gewoon aanzetten en de fles van je baby wordt opgewarmt. Naast het opwarmen van flessen kan de Chicco zuigflesverwarmer ook nog potjes opwarmen. Heeft de fles of de vaste voeding de temperatuur bereik dan geeft hij 3 piepjes. Controleer nog altijd zelf even voor de zekerheid op de pols te temperatuur van de fles. Nu is de babyfles klaar voor gebruik en kun je je baby de voeding geven.

Een babyfles van 240 ml warmt deze flessenwarmer in ongeveer 5 minuten op. Dit is een indicatie het hangt echter af van de breedte en de grote van de babyfles. Je kunt er wel vanuit gaan dat iedere fles binnen ongeveer 5 minuten is opgewarmt, de een wat sneller dan de ander. De Chicco flessenwarmer zal na het opwarmen de fles of het potje gedurende een uur op temperatuur houden. De Chicco flessenwarmer is uitgerust met een speciaal uitneembare steun voor kleinere potjes en flesjes. Zo blijft iedere fles goed in de flessenwarmer staan. Deze flessenwarmer is voorzien van een automatische stop zo kan de flessenwarmer nooit te warm worden, wel zo veilig. Toch is het belangrijk altijd even de voeding zelf nog even te controleren.

Je hoeft voor de Chicco flessenwarmer niet alleen de Chicco flessen te gebruiken. De meeste flessen  en of potjes zijn voor deze flessenwarmer geschikt. Hij is zeer compact dus de Chicoo kun je gewoon op je aanrecht of op je nachtkastje laten staan. Maar is daardoor ook makkelijk mee te nemen voor onderweg.

De Chicco flessenwarmer is een makkelijk bedienbare flessenwarmer. Hij zal de babyfles en de potjes opwarmen. Geschikt voor thuis en onderweg. Met de knop naar links kun je hem gebruik in de auto met de 12 volt stekker.

Is dit net de flessenwarmer die je zocht? Wij hebben nog meer flessenwarmers op de site staan. Met verschillende uitgebreide ervaringen van ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail