Eten kan soms best lastig zijn, maar met het Oogaa siliconen bordje met vliegtuig en trein lepeltje wordt dit kinderspel. Volgens de makers van deze maaltijdset is de babytijd een korte en kostbare tijd die geweldig moet zijn. Waarom dan geen feest maken van het eten. Met het bordje met vliegtuig- en trein lepeltje wordt eten nooit meer zoals het was en maakt dit setje er een leuke gezellige nieuwe gewoonte van. Naast dat het Oogaa siliconen bordje en de lepeltjes vrolijk van design zijn heeft het ook nog als voordeel dat het van siliconen is gemaakt. Dit betekent dat het bijna onverwoestbaar is. Siliconen kan tegen een temperatuur van -40 graden tot 260 graden. Dus de vriezer in of er iets in bakken kan allemaal. Het Oogaa siliconen bordje is vaatwasbestendig en besluit je de magnetron te gebruiken is dit tevens geen probleem.

Het Oogaa siliconen bordje is gemaakt van buigzaam, veilige (voldoet aan alle strenge eisen die gesteld worden aan siliconen producten die je aan je kind geeft) siliconen. Krijgt je baby het bordje in zijn of haar handen is het zacht voor het tandvlees. Het kan dus geen kwaad als je kindje besluit op het lepeltje te sabbelen of het bordje. Het bordje is BPA vrij dus veilig voor je baby. Bij het bordje met lepeltje met vliegtuig en trein zijn ook nog apart leverbaar een placemat en een bordje met 3 vakjes. Dit maakt het setje helemaal compleet.

Dit Oogaa siliconen bordje is geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden. Dit is de tijd dat de meeste ouders beginnen met vaste voeding voor hun baby. Het vliegtuig- en trein lepeltje is zo gemaakt dat het makkelijk in de hand ligt en dat je baby op een gegeven moment het lepeltje zelf kan vasthouden.

Maak kennis met de Oogaa het verhaal achter Oogaa…

Ojee; ze zijn overal! De kleine beestjes die op onze spullen zijn afgebeeld worden Oogaas genoemd en ze zijn de gelukkigste, de meeste vrolijke feestbeesten die er rondlopen. Op lepel handvatten, op de rand van een schaaltje of bordje glimlachen Oogaas je toe en ze houden van niets meer dan een schoon bord, een lekker vol buikje, en een gelukkige, gezonde baby of peuter.

Maar deze beestenboel is niet zomaar bedacht. Deze gekke beestjes zijn er al jaren. Onze oprichtster, Sam Skolnik, bedacht ze toen ze 9 jaar oud was en nog rondliep met vlechten en ontbrekende tanden.

De Oogaas voegen hun blije glimlach toe aan elk product dat we aanbieden – zodat je eigen kleine lieveling altijd kan worden vermaakt door een Oogaa.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail