Difrax Borstkolf

189
7.4

Algemeen

7.4/10

Kwaliteit

7.6/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.6/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

 • Heel gemakkelijk in elkaar te zetten
 • Zonder pijn borstvoeding afkolven
 • Goede service als er iets aan de hand is

Minpunten

 • Bestaat wel uit veel onderdelen

De Difrax BtoB borstkolf is een van de weinige waarbij je echt je handen vrij hebt bij het afkolven van je melk. We hebben een steeds drukker bestaan en er wordt vaak ook veel van mama verwacht. Ook is de drukte hoog als je gezin net is uitgebreid. Bij vele mama´s zal de vraag zeker gesteld worden, moet ik wel borstvoeding gaan geven? Hoe moet ik dat gaan doen als ik binnen 3 maanden weer moet gaan werken? Is het dan wel verstandig om borstvoeding te gaan geven? Door de komst van de Difrax BtoB borstkolf wordt het kolven heel eenvoudig waardoor de overweging van borstvoeding wel een stuk makkelijker kan zijn. Hou er wel rekening mee dat alleen de Difrax flessen gebruikt kunnen worden bij deze borstkolf.

Er heerst een grote ophef over borstvoeding geven. Ik zeg altijd dat je moet doen wat bij je past en waar je je lekker bij voelt. Dit kan met het geven van borstvoeding maar ook zeker met het geven van een fles met kunstvoeding. Er bestaat in dit geval geen goed of fout. Doe waar jij je het beste bij voelt dus luister goed naar jezelf en naar je kindje. Het is wel zo dat iedere moeder borstvoeding kan geven met de juiste begeleiding en met de juiste borstkolf. Hierin kan de Difrax BtoB borstkolf een uitkomst bieden. Met de Difrax BtoB Borstkolf heb je namelijk je handen vrij en kun je dus indien gewenst wat anders doen. Omdat de eerste tijd – als je baby er net is – een hele drukke tijd is, is het fijn als je het allemaal even uit handen kan geven. Dan is het makkelijk afgekolfde melk te gebruiken en deze in een fles door bijvoorbeeld papa te laten geven. Of bijvoorbeeld een voeding in de nacht, als dat kan, door papa te laten doen zodat je als moeder even de rust kan pakken.

“Met de Difrax BtoB borstkolf kun je overal geluidloos afkolven. Vanaf nu kolven wanneer jouw dit uit komt want de borstkolf werk op netstroom maar ook op batterijen”.

Hoe werkt de Difrax BtoB borstkolf?
Bij aanschaf van de Difrax borstkolf wordt alles geleverd om te kunnen kolven. De borstkolf is zeer makkelijk in gebruik. Er zit een aan en uit knop op en een harder en zachter functie voorzien van 7 standen. Hij is dus direct en snel te gebruik. Door de bijgeleverde tas kun je alles netjes opbergen en zul je dus op je werk alles bij de hand hebben. Omdat de borstkolf zo stil is kun je de borsten zelfs afkolven achter je bureau op het werk bijvoorbeeld. De Difrax borstkolf is voorzien van een soort schelp die je onder je kleding kan dragen en die je nauwelijks ziet. Hierdoor kun je overal kolven zonder dat andere dit hoeven te zien. De borstkolf houdt bij hoe lang je bezig bent met het geven van melk. De borstkolf werkt zowel op batterijen als op netstroom. Hierdoor kun je echt overal afkolven als je wilt.

De voordelen van de Difrax BtoB borstkolf op een rij:

 • geluidloos
 • makkelijk in gebruik
 • 2 fase kolven en 7 standen
 • werkt op batterijen en netstroom
 • discreet je borsten kunnen kloven
 • kolven wanneer jouw dat uit komt
 • bijgeleverde tas

Toch op zoek naar een andere borstkolf, dat kan wij hebben meerdere artikelen geschreven over andere borstkolven

FacebooktwittermailFacebooktwittermail