Of je nu fles- of borstvoeding geeft; met de Feedi voedingsdoek wordt voeden van je baby een stuk makkelijker. Aan de zachte katoenen flessendoek kun je alle soorten flessen bevestigen, groot en klein. Zo heb je altijd één hand vrij tijdens het voeden, bijvoorbeeld om je kleintje te stimuleren tijdens het drinken of om je andere kind aandacht te geven. Borstvoeding geven kan met de Feedi voedingsdoek vertrouwd en discreet, terwijl je oogcontact houdt met je baby, die rustig kan drinken en niet wordt afgeleid door zijn of haar omgeving. Ook origineel om als kraamcadeau te geven!

De Feedi Voedingsdoek bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

Bol logo

Als borstvoedingsdoek gebruiken:

Je legt het verzwaarde deel van de doek (het tasje) over uw schouder en bedek je baby met de rest van de doek. Zo kunt je je baby rustig de borst geven, zonder dat hij of zij wordt afgeleid door de omgeving. Door de opening in de doek  kun je heerlijk naar je kindje kijken. Zo voed je je kleintje intiem, discreet en vertrouwd, óók in het openbaar.

De Feedi  voedingsdoek is een nieuwe, unieke, all-in-one voedingsdoek, die meteen na de geboorte al geschikt is bij de voeding. Ontwikkelt op grond van praktijk ervaringen van jonge ouders. De Feedi voedingsdoek is verkrijgbaar in de kleuren Sweet Blue, Pink Revolution, Blue Style, Army Green en Heavy Brown, in dik zacht katoen en in zijn geheel wasbaar.

Als flesvoedingsdoek gebruiken:

Je legt de doek over je schouder en bevestigt de voedingsfles eenvoudig in de stevige klittenband sluiting. De doek is verzwaard aan de rugzijde (het tasje) voor een perfecte ‘fit’. De Feedi voedingsdoek is door het klittenband geschikt voor elke fles en iedere verzorger. Je houdt je baby op natuurlijke wijze vast en houdt één hand helemaal vrij.

Het verzwaringsdeel van de Feedi voedingsdoek is ook een tasje, waar je de overige delen en een voedingsfles in kan doen tot een klein, compact pakketje. Makkelijk mee te nemen in auto, handtas en of kinderwagen.

De Feedi voedingsdoek is ideaal voor ouders die hun baby in het openbaar borstvoeding willen geven zonder dat er andere mensen naar kunnen kijken. Met de Feedi voedingsdoek kun je ook flesvoeding geven en heb je je handen vrij.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail