Bent u ook een trendy moeder en wilt u ook het beste voor u baby dan is de Oh Plah bijtarmband wellicht iets voor u. Deze Oh Plah bijtarmband is gemaakt om altijd een bijtring of speeltje bij de hand te hebben als moeder, daarnaast kunt u deze bijtarmband als sieraad dragen. De armband is heel eenvoudig aan en af te doen. Met de Oh Plah bijtarmband kan uw baby veilig spelen en heerlijk in bijten als de tandjes net doorkomen.

De Oh Plah bijtarmband voldoet aan alle veiligheidsrichtlijnen voor de EU (EN-71) en de US (CPSIA) dit staat voor Consumer Product Saftey Improvement Act. Door het duurzame materiaal zal u merken dat de bijtring, ondanks uw baby er frequent in bijt, geen slijtage zal vertonen.

Doordat er geen verf is gebruik en geen giftige stoffen is deze bijtarmband veilig om aan uw baby te geven om mee te spelen en in te bijten. U zult merken dat de bijtring makkelijk schoon te maken is en direct weer te gebruiken is.

Deze bijtarmband is gemaakt van gerecycled materiaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren, roze, paars, grijs, blauw, groen en wit. Zo heeft u bij uw kleding altijd een passende armband.

Heeft u al een Oh Plah bijtarmband zijn wij benieuwd naar uw mening. Daarnaast is de Oh Plah bijtarmband genomineerd en vanaf vandaag ook te testen indien u nog geen Oh Plah bijtarmband heeft. Hieronder vind u de informatie om u aan te melden als testouder voor dit product.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail