Kangoo babyhangmat

67.90
7.7

Algemeen

7.7/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.6/10

Met de Kangoo babyhangmat kan je baby heerlijk in slaap vallen. Doordat de babyhangmat zachtjes wiegt zal dit een rust brengen bij je baby. Door het coconnetje waar je baby in ligt geeft deze babyhangmat een geborgen gevoel wat je baby gewend is geweest in de buik van mama. Heb je een onrustige baby dan kan de Kangoo babyhangmat uitkomst bieden. Je kunt je baby in deze babyhangmat rustig heen en weer wiegen en heb je de speciale standaard voor deze babyhangmat dan kun je de kangoo babyhangmat overal in huis plaatsen. De babyhangmat is aan 2 kanten dicht te maken waardoor je baby zo komt te liggen zoals je je baby in je armen draagt. Dit geeft een geboren gevoel en zal bij de meeste baby’s de rust en troost geven die het nodig heeft. De Kangoo babyhangmat is niet bedoeld als vervanging van het babybedje en geadviseerd wordt dit babyhangmatje overdag te gebruiken als je bij je baby in de buurt bent.

Het Kangoo babyhangmatje is voorzien van een ring waarmee de wieg opgehangen kan worden, dit kan zijn aan een speciale voor deze babyhangmat ontworpen standaard. De standaard voor de Kangoo babyhangmat is de Hippo of de Carrello. De babyhangmat kan ook aan het plafond bevestigd worden of met speciale haken aan de deurpost. Deze extra accessoires zijn allemaal los te verkrijgen. De Kangoo babyhangmat is vervaardigd uit een doek van 70 bij 40 cm en bestaat uit 100% katoen. Heeft je baby een keer gespuugd in de hangmat dan kun je deze gewoon wassen in de wasmachine. De hangmat is voorzien van een gordeltje waardoor je je baby veilig en beschermd in de babyhangmat kan leggen. Deze babyhangmat weegt 1,4 kilogram en kan worden belast tot 15 kilogram. De Kangoo babyhangmat is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot 9 maanden. Zodra je merkt dat je kindje wil gaan omdraaien of wil gaan zitten dan is het verstandig je baby niet meer in de hangmat te leggen.

De Kangoo babyhangmat is een heerlijke hangmat waar je baby weg kan dromen en kan genieten van het zacht heen en weer wiegen.

Heb je vragen over dit product dan kun je deze aan ons stellen of je neemt contact op met de leverancier. Bij de leverancier kun je wellicht nog meer informatie vinden over de Kangoo babyhangmat.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail