Baby Bjorn Balance Wipstoel

169.95
7.6

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.6/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.3/10

Pluspunten

  • Ideaal en vanaf de geboorte te gebruiken
  • Fraai design en comfortabel stoeltje
  • Kleding makkelijk afneembaar en te wassen

De Baby Bjorn Balance wipstoel is ontworpen om het leven comfortabel te maken en luchtig te houden voor je baby. De luchtdoorlatende gaasstof is te wassen in de wasmachine, makkelijk schoon te houden en sneldrogend. Alles voor een rustige, natuurlijke balans in je dagelijks leven. De Baby Björn Balance wipstoel heeft 3 verschillende standen voor slapen, rusten en spelen.

Het stoeltje schommelt vanzelf als het kind zich beweegt. De Baby Björn Balance wipstoel kan tevens als stoeltje gebruikt worden door oudere kinderen tot ongeveer 13 kilogram. Door het wegnemen van het tuigje wordt er een babystoeltje van gemaakt. De Baby Björn® Balance is gemakkelijk in te klappen en mee te nemen. De bekleding is omkeerbaar en wasbaar. Öko-Tex goedgekeurd klasse 1 (vrij van schadelijke stoffen). Deze wipstoel is te gebruiken voor uw baby vanaf 3,5 kilo.

De Baby Bjorn Balance wipstoel eenvoudig te gebruiken vanaf 3,5 kilogram tot 13 kilogram ongeveer 2 jaar. Makkelijk te onderhouden

De BABYBJÖRN Babysitter Balance Air is in nauwe samenwerking met kinderartsen ontworpen en is het resultaat van 45 jaar ervaring en productontwikkeling. In de BABYBJÖRN Babysitter Balance Air worden je baby’s bewegingen omgezet in een fijn en rustgevend schommelen, en zijn motoriek en evenwicht worden getraind terwijl jij je handen even vrij hebt.

De Baby Bjorn Balance wipstoel is makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Dit wipstoeltje heeft drie standen: spelen, rusten en slapen. Geschikt voor pasgeboren baby’s tot kinderen van ongeveer 2 jaar (3,5 kg tot 13 kg). De stof is goedgekeurd conform Öko-Tex Standaard 100, klasse 1, dus gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.

Je zocht naar een wipstoeltje maar is dit niet het babyzitje wat je zocht. Wij hebben nog veel meer handige artikelen op de site staan. Alles wat je nodig hebt om je kindje groot te laten worden.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail