De BABYBJÖRN Babysitter Balance Air is ontworpen om het leven comfortabel te maken en luchtig te houden voor je baby. De luchtdoorlatende gaasstof is te wassen in de wasmachine, makkelijk schoon te houden en sneldrogend. Alles voor een rustige, natuurlijke balans in je dagelijks leven. De Baby Björn® Balance heeft 3 verschillende standen voor slapen, rusten en spelen.

Het stoeltje schommelt vanzelf als het kind zich beweegt. De Baby Björn® Balance kan tevens als stoeltje gebruikt worden door oudere kinderen (tot 13kg) door het wegnemen van het tuigje. De Baby Björn® Balance is gemakkelijk in te klappen en mee te nemen. De bekleding is omkeerbaar en wasbaar. Öko-Tex goedgekeurd klasse 1 (vrij van schadelijke stoffen). Deze wipstoel is te gebruiken voor uw baby vanaf 3,5 kilo.

De BabyBjorn Balance Wipstoel bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel:

De BABYBJÖRN Babysitter Balance Air is in nauwe samenwerking met kinderartsen ontworpen en is het resultaat van 45 jaar ervaring en productontwikkeling. In de BABYBJÖRN Babysitter Balance Air worden je baby’s bewegingen omgezet in een fijn en rustgevend schommelen, en zijn motoriek en evenwicht worden getraind terwijl jij je handen even vrij hebt.

De BABYBJÖRN Babysitter Balance Air is makkelijk op te vouwen en mee te nemen. De Babysitter heeft drie standen: spelen, rusten en slapen. Geschikt voor pasgeboren baby’s tot kinderen van ongeveer 2 jaar (3,5 kg tot 13 kg). De stof is goedgekeurd conform Öko-Tex Standaard 100, klasse 1, dus gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail