Baninni Coolio Wipstoel

89.95
8.1

Algemeen

8.1/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Handig in gebruik, klein opvouwbaar.
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding, makkelijk schoon te maken
  • Met speelboog voor extra speelplezier

De Baninni Coolio wipstoel is een zeer luxe uitgevoerde wipstoel. Een bijzondere eigenschap van deze wipstoel is dat hij zeer klein opvouwbaar is. Je kunt hem namelijk heel plat opvouwen waardoor de Baninni Coolio wipstoel eenvoudig op te bergen is als je hem even niet nodig hebt. De rugleuning is verstelbaar in 3 standen; liggend, half zittend en recht op zittend. De bekleding van de Baninni Coolio wipstoel heeft een luxe uitstraling en is heel makkelijk afneembaar met een natte doek. Heb je meer vlekken in de bekleding en wil je hem wassen? Dat kan, de bekleding is van de wipstoel af te halen en vervolgens op 30 graden te wassen. Voor de allerkleinste heeft deze wipstoel een zitverkleiner met hoofdsteun. De wipstoel is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 9 kilogram.

De Baninni Coolio wipstoel is in een handeling en met een hand uit te klappen. Zo kun je dus altijd de wipstoel opzetten ook als je je baby in je handen hebt. Voor de veiligheid is dit wipstoeltje voorzien van een 5-punts gordeltje en antislip aan de onderkant van de stoel zo voorkom je dat je baby, als het wat ouder is, door het hele huis gaat met de wipstoel. Het maakt het in ieder geval lastiger. Deze wipstoel heeft nog een extra functie: je kunt hem laten schommelen. Er zit een schommel stand op, waarbij je zelf kunt kiezen of de wipstoel moet schommelen of stil moet staan.

Standaard zit er bij deze wipstoel een speelboog met 3 verschillende speeltjes. De speelboog is makkelijk van de wipstoel af te halen indien je die even niet nodig hebt of als je je baby uit de wipstoel wilt halen. De Baninni Coolio wipstoel is getest en goedgekeurd volgens de EN12790 norm. Deze wipstoel is leverbaar in een aantal mooie prints of gewoon een neutrale kleur.

De Baninni Coolio wipstoel is een luxe wipstoel. Met een speelboog met speeltjes. Met een speciale schommelstand. Deze wipstoel is zeer klein opvouwbaar dus makkelijk op te bergen.

Is dit niet de wipstoel die je zocht wij hebben nog meer wipstoelen op de site staan waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail