Boom Coco

169
8.2

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.4/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

De Bloom Coco wipstoel is een design wipstoel. Deze wipstoel is uit een stuk hout gemaakt met veel zorg. Kwalitatief een hoogstandje. Je moet er wat voor over hebben want deze wipstoeltjes zijn niet goedkoop, maar je weet zeker dat je een goede en ongelooflijk mooie wipstoel in huis haalt. Het is echt een design hoogstandje dus in een modern interieur pas deze wipstoel natuurlijk uitstekend. Naast de wipstoeltjes heeft bloom ook hele mooie kinderstoelen. De zitting is afneembaar en makkelijk te wassen.

Een echte design wipstoel is deze Bloom Coco Wipstoel. Hoogwaardige kwaliteit een hoogstaande wipstoel.

De Bloom Coco Baby Lounger hoort thuis in een modern interieur met zijn strakke design en biedt een comfortabele plek voor de baby. Deze wipstoel van Bloom is te verkrijgen in meerdere frames dus er is voor ieder wat wils. Het gebogen frame van de wipstoel bestaat uit gepatenteerd stylewood™ en is uit een stuk gevormd. De Bloom Coco baby Lounger heeft een 5-puntsgordel welke aan te passen is aan de lengte van je kindje. De babylounger is makkelijk te reinigen en is zeer comfortabel. De stoel is geschikt voor pasgeboren tot 12 kilo.

Is dit niet het wipstoeltje dat je zocht? Wij hebben nog veel meer producten op onze website staan. Bij vele producten hebben wij van ouders al vele ervaringen mogen ontvangen. Hierdoor weet je echt of een product voldoet aan je verwachtingen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail