Nuna Leaf wipstoeltje

179
8.1

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

7.0/10

Het Nuna Leaf wipstoeltje is niet zomaar een wipstoeltje maar heeft als bijzondere eigenschap dat als je een klein tikje tegen de wipstoel geeft de Nuna Leaf heerlijk gaat schommelen. Na ongeveer 2 minuten zal de Nuna Leaf weer tot stilstand komen. Met het Nuna Leaf wipstoeltje kan je baby heerlijk in slaap vallen en wegdromen. De Nuna leaf zegt het eigenlijk al: het wipstoeltje is gebaseerd op een vallend blaadje. Zo beweegt het wipstoeltje dan ook. Heerlijk rustig dwarrelt dit wipstoeltje heen en weer.

Naast dat je dit wipstoeltje kan laten schommelen kun je hem natuurlijk ook gewoon vast zetten en stil laten staan. Nu kun je je baby eten geven of even laten spelen. Het babyzitje is eenvoudig in te vouwen waardoor je hem zelfs mee kunt nemen als je op stap gaat. De swing zit in het ontwerp van dit wipstoeltje waardoor je geen batterijen nodig hebt. Hierdoor beweegt dit wipstoeltje zeer geleidelijk en zonder mechanische geluidjes, geluidloos dus.

De zitting van het wipstoeltje is gemaakt van organisch katoen. Dit zorgt ervoor dat de zitting heerlijk zacht aanvoelt en zeer comfortabel zal zijn voor je baby. Het wipstoeltje is te gebruiken vanaf de geboorte en is getest tot maar liefst 60 kilogram. Dit betekent dat als het broertje of zusje van de baby in het wipstoeltje zouden gaan zitten dit geen enkel probleem zal zijn. De Nuna Leaf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en er is los nog een speelboog bij aan te schaffen.

Het Nuna Leaf wipstoeltje is het enige wipstoeltje dat wiegt als een vallend blaadje zonder batterijen.

Van dit wipstoeltje is ook nog een mooie video gemaakt zodat je een beetje een indruk krijgt hoe deze wipstoel werkt. Een wipstoel die niet alleen mooi is om te zien maar ook nog een heerlijk ligt en zachtjes je baby schommelt.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail