Dit is hem dan de Tiny Love wipstoel met boog, de bouncer arch and musical crab. Voorzien van heel veel leuke activiteiten en speeltjes. Deze wipstoel is tevens voorzien van een tril functie wat de meeste baby’s rustig maakt en misschien doet je baby er wel even een dutje in de wipstoel. Vele baby’s vinden dit namelijk heerlijk en vallen vaak in slaap in deze wipstoel. Door de flexibele bogen zijn ze alle kanten op te plaatsen en zal de motoriek van je baby trainen op het moment dat je ze steeds verplaatst. Daarnaast is het mogelijk door de verschillende lusjes het speelgoed te verhangen. Dit zorgt ervoor dat de Tiny Love interessant blijft voor je baby en iedere keer weer anders is. Hiermee kun je ook het grijpen oefenen en afwisselen zodat er geen voorkeur ontstaat en beide armen verder kunnen ontwikkelen.

Het onderstel van de Tiny Love wipstoel is flexibel en zal je baby snel ontdekken. Hiermee kan je baby zelf wippen met de wipstoel. Met de beentjes op en neer en de wipstoel zal heen en weer bewegen. Het is wel belangrijk dat deze wipstoel op de grond blijft staan. Dit is overigens bij iedere wipstoel heel belangrijk zodat je kindje niet van een bank of tafel kan vallen.

De Tiny Love wipstoel is helemaal compleet met bogen speeltjes en verschillende muziekjes. De speeltjes die bijgeleverd worden zijn voorzien van knispertjes, piepertjes verschillende stoffen en vrolijke beestjes. De speeltjes zijn door de haakjes op verschillende plekken te hangen, hierdoor blijft de wipstoel interessant. De muziek mobiel die ook bijgeleverd wordt kun je aan de bogen hangen, maar is ook mee te nemen onderweg en is voorzien van allerlei vrolijke muziekjes. De bogen van de wipstoel zijn afneembaar waardoor de wipstoel ook te gebruiken is zonder speelgoed en bogen, om je baby bijvoorbeeld eten te geven in de wipstoel.

De Tiny Love wipstoel heeft alles wat een wipstoel nodig heeft. Goede kwaliteit en veel verschillende activiteiten.

Is dit toch niet het wipstoeltje wat je zocht? Wij hebben inmiddels al vele artikelen geschreven over de verschillende wipstoeltjes die verkrijgbaar zijn. Deze zijn inmiddels ook aangevuld met ervaringen van ouders, hierdoor wordt de juiste keuze maken geen probleem meer.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail