Graag wil ik me even voorstellen, ik ben max en ik kan de zindelijkheidstraining makkelijker maken voor uw kindje. Ik ben een antibacterieel drijvend balletje die speciaal ontworpen is om uw kind te helpen met de overstap van de luier naar het toilet. Ook ben ik geschrikt voor wat oudere kinderen die het nog moeilijk vinden gericht te plassen en ben ik een uitstekend hulpmiddel daarvoor.

Door max in de toilet te doen zorgt u ervoor dat u uw kind iets geeft om op te richten, dit maakt het plassen niet alleen leuker maar helpt max uw kind te stimuleren om gericht te plassen en zal dit ongelukjes voorkomen.

U plaatst eenvoudig een balletje in de toilet en laat dit gedurende 4 weken in de toilet liggen, daarna kunt u met een handschoen Max uit de wc halen en weggooien. Max zal blijven drijven als de toilet doorgespoeld wordt. Bij het schoonmaken van de wc is het noodzakelijk dat u max wel even uit de wc haalt.

Wij kregen deze Max balletje binnen en hadden in eerste instantie wel onze vraagtekens bij het gebruik van deze toilettrainer oplossing. Wij zijn dus ook maar gelijk zelf gaan testen. Waar u wel rekening mee moet houden is dat u een wc heeft waar het water in blijft staat dus niet een wc die volledig het water uit de toilet haalt, want dan is ook Max weg. Gelukkig hebben wij een toilet waar het water in blijft staan en hebben Max in de wc gegooid. Verbazend hebben wij staan kijken dat max ondanks het doortrekken gewoon in de wc bleef liggen. Volgende stap eens geprobeerd met wc papier in de wc, want wij hadden het vermoeden dat dan ook max zou verdwijnen uit het toilet. Max werd met het spoelen in de wc netjes afgespoeld en zat ons weer vrolijk aan te kijken. Te gek ook dat werkt. Ouders kunnen ook gewoon naar de wc als max in de wc ligt, ook dat ging prima.

Wij hebben zelf geen jongens in huis en zijn heel benieuwd of dit inderdaad de simpele oplossing is voor het zindelijk maken van uw kinderen. Bent u bezig met de zindelijkheidstraining met een van uw kinderen en wilt u graag ook eens kijken of max werkt en voldoet aan de omschrijving test de trainingsballetjes zelf en deel uw ervaring met ons. Indien u al ervaring heeft met max zijn uw ervaringen natuurlijk van harte welkom.

Helaas zijn de Max toilettrainings balletjes niet meer te verkrijgen in Nederland.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail