Kiddyloo toilettrainer

39
8.3

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Kinderen kunnen zelfstandig naar de WC
  • Ergonomische zit
  • Makkelijk schoon te maken
  • In hoogte instelbaar voor verschillende wc's

Met de Kidddyloo toilettrainer wordt de stap naar de grote wc geen grote stap meer. Je hebt het gevoel dat je kindje toe is aan een volgende stap om zindelijk te worden. Hierbij kan de Kiddyloo toilettrainer uitkomst bieden. Het is belangrijk dat kinderen vertrouwen krijgen als je ze gaat leren plassen op de grote mensen wc. Dan is het belangrijk dat dit een veilige omgeving is voor je kindje. Met de kiddyloo toilettrainer ondersteun je je kindje bij die stap en zorgt ervoor dat hij of zij zich vertrouwd gaat voelen op de wc. Met de Kiddyloo toilettrainer heeft je kindje een opstapje om op de grote wc te gaan zitten. De Kiddyloo toilettrainer is voorzien van een ergonomische voorgevormde wc bril speciaal ontworpen voor kinderen. Deze wc bril verkleiner zorgt ervoor dat je kindje de juiste houding krijgt om te kunnen plassen. Belangrijk is dat je kindje correct op de WC zit, zodat hij of zij zijn blaas kan leeg plassen. Deze toilettrainer zorgt voor de juiste houding en zorgt ervoor dat je kindje juist leert plassen.

Je kunt de Kiddyloo toilettrainer eenvoudig inklappen. Zo hoef je niet de hele dag deze toilettrainer op de WC te laten staan. Het is vaak een kleine ruimte dus het is wel prettig dat je hem kan inklappen en aan een haak aan de muur vast kan maken. Bij het plaatsen op de WC kun je de wc bril verkleiner op de wc bril schuiven deze kun je aanpassen aan iedere WC. Zo zorg je ervoor dat de Kiddyloo veilig en goed stabiel staat zodat je kindje niet kan vallen. De poten van de Kiddyloo kunnen in hoogte worden ingesteld zo is deze wc bril aan te passen op bijna iedere WC. De Minimale hoogte is 38 cm en in te stellen tot een hoogte van 48 cm. Met de antislip noppen onder de pootjes van de toilettrainer zal deze geen kant meer op gaan. Let er wel op dat hij rechtstreeks op de vloer moet staan.

Met de kiddyloo toilettrainer kun je beginnen met zindelijkheidstraining. Hiermee bied je veiligheid en vertrouwen om te plassen op de grote WC. Nu kan ook jouw kindje op de grote mensen WC zitten.

De Kiddyloo toilettrainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Zwart wit, Grijs lime groen en blauw lime groen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail