Luvion Doppler

7.5

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.3/10

Pluspunten

  • Vanaf 14 weken het hartje kunnen luisteren van je baby
  • Gemakkelijk in gebruik en zuiver geluid
  • Compact overal mee naar toe te nemen

Je bent toch een beetje onzeker in je zwangerschap en je wilt graag het naar het hartje van je baby luisteren, dan kan dit met de Luvion doppler. Met dit apparaatje kun je vaak met een beetje zoeken naar het hartje van je baby luisteren. Schrik niet als je het hartje nog niet hoort. Dit gebeurt vaker als je baby nog klein is, dan is het nog wel eens zoeken. Ze hebben dan nog zo veel ruimte dat het soms wel eens lastig is het hartje te horen. Neem er dus de tijd voor als je naar het hartje van je baby gaat luisteren. Heb je het hartje van je baby gevonden dan zal de Luvion Doppler via het display de hartslag laten zien. Nu kun je zien hoe snel de hartslag van je baby gaat. Wil je samen met je partner luisteren dan kan dat door de bijgeleverde extra oordopjes. Nu kun je samen luisteren naar de hartslag van je baby.

Met de Luvion Doppler kun je vanaf ongeveer 14 weken het hartje van je baby horen. Het wordt aangeraden niet voor de 12 weken te gaan luisteren naar je baby, dit doet de verloskundige ook niet meer. Het leuke aan dit apparaat is dat je het geluid van het hartje van je baby ook op kan nemen en dit later nog een keer kan luisteren of kan delen met familie of vrienden. In het begin gaat het hartje van je baby nog heel snel, dit wordt steeds rustiger, maar zal altijd sneller zijn dan je eigen hartslag, dus altijd herkenbaar als je gaat luisteren.

Het is wel belangrijk dat als je gaat luisteren naar je baby je een speciale gel gebruikt die het vinden van het hartje vergemakkelijkt. Door de gel geleid het beter waardoor er meer contact is. Deze gel wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij de verloskundige.

Met de Luvion Doppler kun je altijd naar het hartje van je baby luisteren. Zeker handig op de momenten dat je wat onzeker bent of alles wel goed gaat kun je even naar je baby luisteren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail