Sonotech ‘Fetal Heart Rate (FHR)’ detector is een makkelijk te gebruiken apparaat dat het hartje van je baby laat horen vanaf de 12e week van je zwangerschap. Het is een licht, makkelijk mee te nemen apparaat dat je op elk moment het geruststellende gevoel kan geven dat je baby in orde is, op elk moment van je zwangerschap, waar dan ook.

De Sonotech doppler babyluisteraar is veilig en makkelijk in gebruik. Goedgekeurd door het TUV. U zult de eerste trapjes en zijn eerste hik ook horen met de Sonotech babyluisteraar. Het is ook mogelijk om met dit apparaat uw eigen hartslag op te nemen en later bij de geboorte van uw baby weer af te spelen om uw baby gerust te stellen. Bovendien is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de hartslag van uw baby op te nemen en deze vervolgens op uw pc op te slaan.

De Sonotech babyluisteraar om het hartje van uw baby te horen is tevens goedgekeurd door het TUV. Dit is een heel zwaar keurmerk dat niet zomaar op een product komt te staan. Dus u weet zeker dat dit apparaat volledig veilig is.

Wij hebben voor dit product geen geschikte winkel gevonden wel hebben wij een alternatief gevonden de Luvion doppler

FacebooktwittermailFacebooktwittermail