De Mammae voedingsbh is ontwikkeld met passie, innovatie en vernieuwing. Deze voedingsbh is ontworpen door twee moeders die geen stijlvolle, passende voedingsbh konden vinden toen ze zelf nodig hadden. Ze bundelde hun krachten en daar is de Mammae voedingsbh uit voort gekomen. De Mammae voedingsbh heeft alles wat een voedende vrouw wenst en is geschikt voor zowel een kleine als een grote cup.

De voedings-bh is gemaakt van super zacht materiaal, waardoor het heel comfortabel aanvoelt op de huid. Ook het kant op de bh is speciaal geselecteerd om niet te irriteren op de huid. Alle cups van klein tot groot zijn gevoerd zodat tepels en compressen niet zichtbaar zijn. De cup van de voedings-bh opent aan de voorzijde waardoor de bandjes vrij zijn van lelijke clips. De sluiting kunt u eenvoudig met 1 hand openen. Bovendien stelt u zelf de grote van de opening in waardoor u ook discreet botsvoeding kunt geven. In het onderstaande filmpje is te zien hoe mooi en functioneel deze borstvoedings- bh is.

De wasbare borstcompressen zijn in de kleur van de bh bij te bestellen en worden in een opbergvakje in de cup geplaatst als u ze even niet gebruikt. De borstcompressen worden per 4 stuks verkocht zodat u altijd een paar bij de hand heeft.

De voordelen van de Mammae Voedingsbh op een rij:

– Discreet borstvoeding geven in het openbaar
– Grote opening indien gewenst
– Een prachtig uitziende bh
– Comfortabel
– Voor kleine en grote cup of omvang
– Geeft een goede steun bij zowel groot als klein cup
– Voldoende ruimte in de cup om wijzigende borstomvang op te vangen
– Bijpassend broekje en borstcompressen verkrijgbaar

De Mammae Voedingsbh is een stijlvolle, comfortabele en door moeders ontworpen voedingsbh waar u als vrouw mee gezien mag worden. Het is een wat duurdere voedingsbh maar wel met alle gemakken die een voedende vrouw wenst, hoge kwaliteit en ongekend comfort.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail