Fin nachtlampje en leeslampje

Adviesprijs € 29.95
8.4

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

8.9/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

7.7/10

Pluspunten

  • Veilig in bed te nemen
  • Genoeg licht om een boek te lezen
  • Makkelijk te bedienen
  • Ook handig voor onderweg
  • Leuk design

Met het Fin nachtlampje heeft je kindje niet alleen een nachtlampje maar ook een leeslampje. Het Fin nachtlampje is draadloos en wordt niet warm, hierdoor is dit nachtlampje veilig om mee naar bed te nemen en kan je kindje nog even een boekje lezen. Valt je kindje in slaap als Fin nog aan staat dan zal dit nachtlampje na 1 uur vanzelf uit gaan. De lichtintentie is op 2 manieren in te stellen. Helder licht als je kindje een boekje wil lezen of als papa of mama even voorlezen. Ga je hem gebruiken als nachtlampje dan is deze in te stellen met een zacht lichtje die je eenvoudig kan instellen door op het hoofdje van Fin te klikken. Nu hoeft je kindje met dit nachtlampje niet volledig in het donker in slaap te vallen.

Fin nachtlampje is niet alleen een nachtlampje maar ook een handig leeslampje

Fin als nachtlampje:

Het Fin nachtlampje is gewoon op de kinderkamer te plaatsen waar je maar wilt. Je stelt Fin heel makkelijk in op de functie nachtlampje door een druk op het hoofdje. Nu zal het lichtje minder fel zijn en is dit voldoende licht om de kamer te verlichten maar er geen last van te hebben. Het grote voordeel van Fin is dat deze zonder netstroom werkt en heeft dus geen onhandige en gevaarlijke snoeren. Dit nachtlampje kan worden opgeladen door de bijgeleverde oplaadbare batterijen. Het opladen gaat via een USB kabel. Handig van het Fin nachtlampje is dat deze automatisch uit gaat na 1 uur.

Fin wordt opgeladen via een USB kabel, door de led verlichting gaat deze heel lang mee.

Fin als leeslampje:

Wil je kindje graag nog even zelf lezen dan kun je Fin instellen als leeslampje. Je kunt het lampje gewoon aan je kindje geven want deze zal niet warm worden. Wel zo veilig als het lampje in bed ligt. Daarnaast heeft het lampje geen snoeren en kan het dus overal in bed geplaatst worden. Is je kindje in slaap gevallen van het lezen dan zal Fin binnen 1 uur automatisch uit gaan. Natuurlijk is hij ook handmatig uit te zetten.

Nog even lekker lezen voor het slapen gaan met Fin het leeslampje

Het onderstaande filmpje geeft een duidelijk beeld over het gebruik van het Fin nachtlampje. Fin is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: grijs, roze en blauw. En is te gebruiken vanaf de geboorte.

 

Is dit niet het nachtlampje dat je zocht? Wij hebben nog meer nachtlampjes op de site staan. Deze hebben wij inmiddels mogen aanvullen met ervaringen van ouders. Zo wordt het kiezen van een product wel een makkelijke keuze.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail