Baby Shower Glove

Adviesprijs € 13,95
9

Algemeen

9.4/10

Kwaliteit

9.0/10

Gebruiksgemak

9.5/10

Duurzaamheid

9.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Veilig onder de douche met je baby
  • Zachte washand met goede grip
  • Niet meer onzeker bij het douchen
  • Een uitkomst
  • Een echte aanrader

Met de Baby Shower Glove kun je makkelijker douchen met je baby zonder dat je het gevoel hebt dat je baby uit je handen glijdt. Door de Baby Shower Glove handschoen heb je gewoon net iets meer gripdan dat je je baby onder de douche vasthoudt met je blote handen. Baddertijd of dit nu onder de douche is of in bad is altijd een mooi en intiem moment samen met papa of mama. We kennen het als ouders allemaal dat het douchen met een pasgeboren baby best spannend kan zijn. Zeker als je je baby ook nog wilt wassen met zeep. Je baby wordt hier zeer glibberig van en de angst dat je baby uit je handen kan glijden is niet fijn. Om dit gevoel weg te nemen en te voorkomen dat je baby uit je handen glipt is de Baby Shower Glove ontwikkeld.

Deze handschoen zorgt ervoor dat je meer grip hebt onder de douche als je je baby in je handen hebt en haalt het onaangename gevoel weg, waardoor nu iedere ouder kan genieten van het douchen samen met hun baby. De Baby Shower Glove is niet bedoeld om je kindje mee te wassen. Het is gemaakt om je baby goed mee vast te houden. Met een ander gewoon washandje kun je je baby wassen.

De Baby Shower Glove is een organische badstof handschoen die je over je hand schuift en die vervolgens tot je elleboog komt. Voordat je de handschoen gaat gebruiken moet deze wel volledig nat zijn, daarna schuif je de handschoen volledig over je hand en kun je je baby meenemen onder de douche. Zorg ervoor dat alles klaar staat op het moment dat je gaat douchen. Hierdoor hoef je geen onverwachte dingen te doen tijdens het douchen en voorkom je moeilijke situaties.

De handschoen is een ondersteuning voor meer grip maar je zult je baby wel goed moeten vasthouden waardoor je geen handen meer vrij hebt. Ga je voor de eerste keer douchen met je baby dan is het altijd handig om iemand bij je te hebben. Je kunt dit bijvoorbeeld in de kraamperiode doen samen met de kraamzorg. Die kan je dan helpen om je te leren douchen samen met je baby. Met de Baby Shower Glove maakt je het douchen makkelijk waardoor het leuk wordt om samen met je baby te douchen.

De handschoen is aan beide kanten te dragen dus het maakt niet uit of het gezichtje voor of achter zit, je links of rechtshandig bent.  De grip wordt veroorzaakt doordat de badstof van de handschoen aan de huid gaat plakken. De Baby Shower Glove is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en gezichtjes.

Met de komst van de Baby Shower Glove wordt douchen met je baby grote pret zonder bang te hoeven zijn dat je geen grip hebt.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail