Woombie Convetible inbakerslaapzak

Adviesprijs € 37,95
8.7

Algemeen Cijfer

8.8/10

Kwaliteit

8.8/10

Gebruiksgemak

8.9/10

Duurzaamheid

8.7/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding goed
  • Ook te gebruiken om inbakeren af te bouwen
  • Te gebruiken als slaapzakje
  • Bij verschonen niet helemaal los te hoeven maken
  • Comfortabel

Met de Woombie Convertible heb je een multifunctionele inbakerslaapzak. De Woombie Convertible kun je namelijk gebruiken om je baby in te bakeren, als babyslaapzak of om het inbakeren af te bouwen. Hierdoor kun je veel langer gebruik maken van deze inbakerslaapzak. Er zitten speciale klepjes in deze inbakerslaapzak waar de armpjes van je baby doorheen kunnen. Besluit je het inbakeren met deze doek te gaan afbouwen kun je dit geleidelijk doen. Eerst begin je met 1 armpje en vervolgens de andere. Heb je het inbakeren volledig afgebouwd kun je de Woombie Concertible inbakerslaapzak gebruiken als babyslaapzak.

De Woombie is gemaakt van 95% ECO katoen met 5% spandex. Dit zorgt ervoor dat deze inbakerdoek volledig aansluit, je baby zal zich net zo voelen als wat het al die tijd gewend is geweest in de buik. ECO katoen voelt daarnaast ook nog eens super zacht aan. De inbakerslaapzak is voorzien van een dubbele rits. Hierdoor hoef je je baby niet helemaal uit de doek te halen als je het moet verschonen. Inbakeren kan rust en troost brengen en zorgt ervoor dat je baby zichzelf niet kan krabben in het gezichtje. Je baby zal door het inbakeren niet meer schrikken van het voorbijkomen van de handjes en rustig in slaap kunnen vallen.

De Woombie Convertible komt in 2 verschillende TOG waardes. De TOG waarde geeft de isolatiewaarde van het materiaal aan. Hoe hoger de TOG waarde des te hoger de isolatie van het materiaal zal zijn.

1.0 TOG = is geschikt voor een kamertemperatuur tussen de 21 tot ongeveer 24 graden.
2.0 TOG = is geschikt voor een kamertemperatuur tussen de 18 tot ongeveer 21 graden.

De Woombie Convertibel met ventilatie heeft een TOG 1 waarde (deze wordt in de zomer aangeraden) en de andere Woombie Convertible heeft een TOG 2.0 waarde (deze wordt aangeraden in de herfst en winter) . Hou hier dus rekening mee als je besluit een Woombie inbakerslaapzak aan te schaffen in welke tijd van het jaar je zit en pas deze daar vervolgens op aan.

Een inbakerdoek of babyslaapzak is niet verstandig om op de groei te kopen. Deze moet namelijk aansluiten aan je baby. De Woombie Convertible is verkrijgbaar in 3 maten. De Woombie Convertible ventilatie met de TOG 1 waarde is verkrijgbaar in 2 maten.

  • Newborn van 0 tot 3 maanden met een gewicht van 2,5 tot 6 kilogram
  • Bigbaby van 3 tot 6 maanden met een gewicht van 6,5 tot 9 kilogram
  • Megababy van 6 tot 9 maanden met een gewicht van 9 tot 11 kilogram

De Woombie Convertible inbakerslaapzak kan gebruikt worden voor het inbakeren van je baby, als babyslaapzak of om het inbakeren af te bouwen.

Is dit toch niet de inbakerdoek die je zocht? Wij hebben nog meer inbakerdoeken op onze site staan. Inmiddels hebben wij bij de meeste producten duidelijke ervaringen van ouders mogen ontvangen om zo tot de juiste aankoop over te gaan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail