Nijntje Stoelendans Spel

Adviesprijs € 15,99
8.1

Algemeen

8.2/10

Kwaliteit

8.2/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

7.9/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Met dit spel kun je al vanaf 1 jaar mee beginnen
  • Verschillende niveau's geschikt tot 4 jaar
  • Makkelijk te begrijp
  • Wordt geleverd in een mooi blik

Minpunten

  • Geen verschillende muziekjes

Met het Nijntje stoelendans spel kun je op 3 verschillende niveaus een stoelendans doen. Wie kent het niet de stoelendans. Ik denk dat iedereen wel eens een stoelendans heeft gedaan. Nu is er speciaal voor de kleintjes vanaf 1 jaar het Nijntje stoelendans spel. Voor de leeftijd van 1 jaar zijn er niet zoveel spellen en dat maakt dit spel dus best wel bijzonder. De verschillende niveaus van dit spel zijn bedoelt voor de verschillende leeftijden. Zo begin je vanaf 1 jaar op het eerste niveau en zo verder. Zo blijft het voor iedere leeftijd leuk om dit spel te doen. Het Nijntje stoelendans spel bevat een muziekdoosje, danscirkels, opdrachtkaartjes en een uitgebreide uitleg over de verschillende spelletjes die je kunt doen op basis van de leeftijd van je kindje.

Het Nijntje stoelendans spel zit verpakt in een handig blik zodat dit spel als je klaar bent met spelen eenvoudig en goed opgeborgen kan worden. In het muziekdoosje van dit spel moeten 2 batterijen deze zitten helaas niet bijgeleverd bij het spel. Dus houd daar wel rekening mee als je het spel gelijk wilt spelen. Voor de allerkleinste begin je met alleen het muziekdoosje. Je kindje kan dan dansen op de muziek, met een druk op de knop start je de muziek die je vervolgens weer stop kan zetten door nogmaals op het muziekdoosje te drukken. Begrijpt je kindje dit goed kun je naar het volgende niveau. Nu kun je de danscirkels introduceren. Die leg je in een cirkel op de grond waarna de kinderen om de cirkels kunnen dansen. Nu leg je uit dat ze bij een cirkel moeten gaan staan als de muziek stopt. Is je kindje oud genoeg kun je de opdracht kaartje toevoegen aan het spel. Dan wordt er gevraagd of ze bij het dansen een dier na willen doen.

 

Het Nijntje stoelendans spel is een van de weinige spelletjes die geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar. Dans mee op de muziek van Nijntje en speel het spelletje. Gegarandeerd veel speelplezier met dit spel.

Is dit niet het speelgoed dat je zocht dan hebben wij nog meer producten op de site staan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail