De Wishbone Thermometer is de kleinste thermometer waarmee je contactloos de temperatuur van je kindje kan opmeten. De Wishbone thermometer sluit je aan op je telefoon of tablet en vervolgens kun je de temperatuur meten van je kindje. Je houdt de thermometer binnen een afstand van 2 tot 5 centimeter en binnen 2 seconden kun je aflezen wat de lichaams-temperatuur is. Natuurlijk is dit niet alleen mogelijk bij je kindje maar ook als je je eigen temperatuur wilt meten heel handig. Doordat de Wishbone zo klein is kun je hem overal mee naar toe nemen of makkelijk ergens opbergen. Je kunt met de Wishbone niet alleen de de lichaams-temperatuur opmeten maar ook de babyfles of de omgeving van bijvoorbeeld de babykamer.

De Wishbone thermometer kan dus ook omgevingstemperatuur opmeten. Zo kun je bijvoorbeeld altijd even checken hoe de kamertemperatuur is van de babykamer. Daar kun je dan weer de kleding (slaapzak) op af stellen in de nacht. Hang de thermometer even uit het raam en je weet wat de buitentemperatuur is, op je telefoon kun je direct aflezen hoeveel graden het is.

Je hebt het flesje opgewarmd van je baby maar je weet niet wat de temperatuur is van de opgewarmde melk. Hou de Wishbone thermometer bij de fles en je kunt direct aflezen of de fles op de juiste temperatuur is. We geven wel altijd mee als de fles de juiste warmte heeft het ook nog een keer extra te controleren op je pols. Dit is een extra controle voor jezelf dan weet je zeker dat het altijd goed is.

De Wishbone thermometer meet zeer nauwkeurig met een kleine afwijking van +/-  0.2 graden. De meetwaarde van het lichaam met deze meter gaan van 32 tot 44 graden. Van objecten van 0 tot maar liefst 300 graden. Deze meter heeft een hoek van 45 graden waardoor het makkelijk wordt de metingen te doen. Wil je je baby niet storen in zijn of haar slaap maar wil je toch even weten wat de temperatuur is dan kun je deze gewoon bij je kindje houden en opmeten. Je kunt als je dat fijn vind voor meerdere mensen in huis een profiel aan maken.

Let op! De Wishbone thermometer is niet geschikt voor de volgende telefoons: Samsung S5+S6, MEGA2. LG Flex2. HTC M8, M9, Sony T2 Ultra Dual, Z1. Hou hier dus wel rekening mee bij aanschaf van dit product. Zij er vragen over dit product die wij niet kunnen beantwoorden dan kun je de vraag stellen aan de leverancier.

 

Met de Wishbone thermometer meet je de temperatuur van je baby contactloos. Naar de lichaams-temperatuur kan deze smart thermometer ook objecten meten zoals de babyfles en de omgevingstemperatuur.

De kleinste thermometer die te gebruikt wordt in combinatie met een telefoon of tablet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail