Manduca PureCotton

Adviesprijs € 124
8.4

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.9/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.7/10

Prijs

7.4/10

Pluspunten

  • Heerlijke daagzak
  • Baby ergonisch te dragen
  • Stof voelt soepel aan
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Vanaf de geboorte te gebruiken

Manduca komt met een nieuwe draagzak lijn de Manduca PureCotton lijn. Deze baby draagzak is gemaakt van 100% organisch katoen. Organic cotton is een biologische katoen dat op een milieu vriendelijke manier wordt verwerkt naar geweven katoen. Doordat deze draagzak van manduca van organisch katoen is gemaakt zul je merken dat deze zeer soepel en zacht aanvoelt. Het huidje van je baby is immers zeer gevoelig. Er zijn baby’s die overgevoelig zijn voor gewoon katoen. Dit komt omdat gewoon katoen schoon gemaakt wordt op een chemische manier en dit dus in de stof zit.

De baby draagzak van manduca kan op 3 manieren gedragen worden. De draagzak kan gedragen worden als buikdrager vanaf de geboorte van je baby met de speciale zitverkleiner. Deze zitverkleiner is reeds aanwezig in de draagzak waardoor je de draagzak gelijk kunt gebruiken. De andere manier is je baby dragen op de heup. Dit kan op het moment dat je baby oud genoeg is en het zelfstandig het hoofdje kan dragen. En de laatste mogelijkheid is je baby op de rug te dragen door de draagzak om te toveren tot een rugdrager. De meeste ouders beginnen met het dragen van de baby op de buik en begin je vroeg met het dragen van je baby dan kun je de zitverkleiner gebruiken.

De manduca purecotton is een ergonomische draagzak. Dit zorgt ervoor dat je je kindje op een gezonde manier kunt dragen, zonder dat je je rug belast of dat van je baby. Veel ouders zien af van het dragen van hun baby, omdat het een belasting is van het lichaam. Met een ergonomische draagzak zul je merken dat het gewicht verdeeld wordt en dat er geen belasting zal zijn van de rug. Met de manduca purecotton heb je even je handen vrij en kan je kindje heerlijk tegen je aan liggen slapen. Daarnaast heeft het een positief effect op je kindje. Je kindje ervaart een geborgen gevoel zo dicht bij papa of mama en zal daardoor rustiger zijn en in heel veel gevallen minder huilen.

Manduca purecotton babydrager, dragen vanaf de geboorte….

Met de speciale baby-inzet is het mogelijk je baby in deze draagzak vanaf de geboorte te dragen. Hiervoor is een speciale zitverkleiner ontworpen die in de manduca purecotton draagzak zit. Klap de zitverkleiner uit en open de ritssluiting op de achterkant van de draagzak. Nu wordt de rug van de draagzak langer. Je kunt met de drukknoopjes je baby in de baby-inzet zetten. Met de baby-inzet zorg je ervoor dat je baby in de juiste positie ligt. De baby-inzet is niet ontworpen om je baby te dragen, hiervoor is de draagzak. Het gebruik van de zitverkleiner is niet meer nodig als het rug gedeelte van knieholte tot knieholte loopt. Dit is in de meeste gevallen als je baby in kledingmaat 68 valt. Is je baby te groot voor de baby-inzet maar nog net te klein om alleen gedragen te worden door de draagzak dan kun je met de Size-It van manduca de draagzak geheel aanpassen aan je kindje.

Manduca purecotton als heupdrager…

Je baby is al wat ouder en is in staat zijn of haar hoofdje zelfstandig te kunnen dragen. Dan is het ook mogelijk je baby op de heup te dragen. Niet iedere ouder vind het prettig om zijn of haar kindje op de heup te dragen maar in sommige gevallen is het toch wel eens handig. Ook als je kindje bijvoorbeeld wat groter is dan kun je je kindje goed zien en kan hij of zij ook alles om zich heen goed bekijken.

Manduca purecotton rugdrager het dragen van je baby op de rug…

Met de manduca kun je ook je baby op je rug dragen. Het overstappen naar het dragen op de rug gebeurt meestal als je kindje wat zwaarder wordt. Op de rug dragen is vaak langer vol te houden als je kindje meer weegt. Veel papa’s geven de voorkeur voor het dragen van hun kinderen op de rug. Wil je je baby op de rug dragen dan dient het, net als op de heup, zijn of haar hoofdje te kunnen dragen en dient je baby de zitverkleiner niet meer nodig te hebben.

De manduca PureCotton baby draagzak is een ergonomische babydrager, gemaakt van 100% organisch katoen en voelt daardoor zeer soepel en zacht aan.

De manduca ergonomische draagzak is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren. De draagzak wordt met een zeer uitgebreide handleiding geleverd die je met plaatjes uitlegt hoe je je baby op de buik, heup of op de rug kunt dragen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail