Ringley Knuffel

21.95
7.6

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.7/10

Gebruiksgemak

7.9/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

6.7/10

De Ringley knuffel heeft alle eigenschappen om het beste vriendje van je baby te worden. Dit knuffeltje is niet alleen een knuffeltje er zit namelijk ook nog een bijtring bevestigd aan de Ringeley. De Ringley knuffel en bijtring zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. De bijtring is gemaakt van esdoornhout en het knuffeltje van organisch katoen. Dit knuffeltje is dan ook geschikt om vanaf de geboorte aan je baby te geven. Doordat de bijtring van het knuffeltje af te halen is kan het knuffeltje makkelijk gewassen worden. Aan de onderkant van het knuffeltje zit de bijtring vast met klittenband. Hierdoor kun je er ook voor kiezen om een speentje aan het knuffeltje te hangen in plaats van de bijtring. Nu zal de speen niet zo snel uit het bedje van je baby vallen en heeft het altijd zijn of haar knuffeltje bij de hand. De Ringley knuffel is er in 4 verschillende figuurtjes een schildpad, olifant, ster of aapje.

100% veilig in gebruikt vrij van schadelijke stoffen

Dit knuffeltje is gemaakt van organisch katoen. Dit houdt in dat het vrij is van schadelijke stoffen en het veilig is om aan je baby te geven. Organisch katoen heeft ook nog eens als positieve eigenschap dat het heerlijk zacht aanvoelt dus het knuffelgehalte wordt hierdoor versterkt. Dit maakt dit knuffeltje dus uitermate geschikt voor hele jonge baby’s. Leg je het knuffeltje in het bedje van je pasgeboren baby dan is het wellicht handig om de bijtring nog even van het knuffeltje af te halen en deze weer te bevestigen op het moment dat je baby dingen wil gaan vastpakken. De bijtring is vervaardigd van esdoornhout en is hierdoor supersterk en totaal niet gevaarlijk. Je kunt je baby zonder problemen op deze ring laten bijten ook als de tandjes doorkomen. Het doorkomen van tandjes is vaak een pijnlijke gebeurtenis, dan is het dus handig als je iets hebt waar je baby veilig op kan bijten. Natuurlijk is het sabbelen op het knuffeltje ook geen probleem.

De Ringley knuffel als nieuw vriendje voor je baby

Het Ringley knuffeltje is zo gemaakt dat deze makkelijk vast te houden is. Zacht aanvoelt en met een belletje blijft het knuffeltje interessant voor je baby. Door het formaat is dit knuffeltje overal mee naar toe te nemen. Kortom een heerlijk knuffeltje die een grote vriend van je baby kan worden. Leuk als cadeau om te krijgen maar ook leuk om te geven.

Is dit niet de knuffel die je zocht wij hebben nog meer knuffels op onze site staat. Ook bij de andere knuffels op onze site hebben wij inmiddels vele ervaringen van ouders mogen ontvangen waardoor het maken van de juiste keuze een makkelijke keuze wordt.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail