De Kiddyboo Bird Cup antilek beker ziet er niet alleen grappig uit, maar heeft ook een van het beste antilek systeem wat er te verkrijgen is. Deze antilekbeker is in de vorm van een vogeltje of een pinguin. De Love Cups, die wij al reeds eerder hebben beoordeeld samen met onze testouders. Krijgen er een nieuwe familie bij deze grappige Kiddyboo Bird Cups. Met dit geweldige antilek systeem heb je gegarandeerd een echte antilekbeker. Door de testervaringen van de Kiddyboo  antilekbeker Love Cups weten wij dat dit een heel goed antilek systeem is. De Kiddyoo Bird Cup antilek beker komt in 3 verschillende kleuren een roze, groene en blauwe. Daarnaast is er nog een pinguin in het zwart wit.

De reeds bestaande serie bekers, bakjes en bestek bestaan inmiddels al 20 jaar. Met succes zijn er verschillende antilekbekers voorbij gekomen en nog steeds verkrijgbaar. Wij hebben de Kiddyboo antilek beker al een paar jaar geleden uitvoerig getest. Deze kwam zeer positief uit de test. Ze hebben de beker in een nieuw jasje gestopt met het hetzelfde antilek systeem. Wat we al gewend zijn van de reeds bestaande antilekbekers vande Kiddyboo serie. De Kiddyboo Antilek beker is bij ons zelf als een van de favoriete naar voren gekomen.

Nu komt deze serie met een nieuwe beker de Kiddyboo Bird Cup antilek beker. Een mooi uitgevoerde beker met het bekende antilek systeem. De antilekbeker komt in die verschillende kleuren vogeltjes en een pinguin. In tegenstelling tot de andere bekers heeft deze beker een draai deksel i.p.v. een druk deksel. Soms is het lastig om een druk deksel op de beker te krijgen, maar dat is dus bij deze beker geen probleem meer. De Kiddyboo Bird Cup antilek beker is voorzien van handvatten zodat je kindje een goede grip heeft bij het drinken uit deze beker. Vind je dat het tijd wordt dat je kindje leert drinken uit een gewone beker dan is er de Kiddyboo antiknoei beker om de stap naar het drinken uit een gewone beker makkelijker te maken.

Met de Kiddyboo Bird Cup antilek beker heb je gegarandeerd een echte antilek beker. Al 20 jaar een van het beste antilek systeem wat er verkrijgbaar is, komt nu met een grappige nieuwe beker in de vorm van een vogeltje of een pinguin.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail