Difrax Flessenwarmer

79,99
7.5

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

7.9/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

6.5/10

Prijs

7.3/10

Pluspunten

  • Warmt heel snel een fles op
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Melk wordt nooit te heet

Minpunten

  • Werkt alleen met de difrax s flessen

Speciaal voor de Difrax S-flessen is deze Difrax flessenwarmer ontworpen. In slechts 3 minuten zal de Difrax flessenwarmer de fles van jebaby opwarmen naar een ideale temperatuur van 37 graden. Doordat de fles opgewarmd wordt door een flesverwarmer zullen alle voedingsstoffen en vitamines behouden blijven en weet je zeker dat je baby alles binnen krijgt wat het nodig heeft. Doordat de Difrax flessenwarmer compact is, is deze overal mee naar toe te nemen. Zo kun je overdag de fles opwarmen maar ook in de nacht is deze flessenwarmer ideaal.

Bij aanschaf van de Difrax flessenwarmer zitten alle benodigdheden om gelijk te beginnen. In de verpakking zit het warmte element, een fles en een duidelijke omschrijving hoe je de s-flessenwarmer dient te gebruiken. Dit is een aardige handleiding. Voor ouders die echt gelijk van start willen gaan is er ook nog een Quick start handleiding. Deze handleiding geeft je in een oog opslag weer wat je moet doen om de fles van je baby op te warmen. Om de fles op te warmen dien je het warmte element in de fles te bevestigen aan de onderkant van de fles. Je schroeft eenvoudig de dop af van de fles waarna je het warmte element bevestigt en dicht draait. Er zijn 2 verschillende flessen; de smalle en bredere s-flessen. Dit is geen probleem aangezien er 2 doppen bij zitten, een witte voor de smalle s-flessen en een zwarte voor de bredere flessen.

Nu vul je de fles met babyvoeding dit kan natuurlijk ook borstvoeding zijn. Je dient er wel rekening mee te houden dat het verwarmingselement ruimte inneemt in de fles. Dit zorgt ervoor dat je er 30ml bij moet rekenen om op dezelfde inhoud uit te komen. Nu haal je de beschermingsdop (de grijze dop aan de onderkant van het warmte element) eraf om vervolgens de fles in het laadstation te zetten. Deze is door middel van een knop aan de voorkant aan te zetten. Druk deze knop 3 seconden in als de fles op de Difrax flessenwarmer staat. Heeft de flessenwarmer de temperatuur van 37 graden gehaald zal deze vanzelf afslaan. Tevens zal de flesverwarmer 3 piepjes geven en verandert het knopje aan de voorkant groen.

Haal nu de fles van de Difrax flessenwarmer af en bevestig de beschermingsdop weer aan de onderkant van de fles (de grijze dop). Schud nu voorzichtig met de fles een paar keer zodat de warmte zich goed kan verdelen in de voeding. Voel altijd of de fles op de gewenste temperatuur is. Nu kun je je baby zijn of haar voeding geven.

Door een speciale O ring die je moet bevestigen in het warmte element zal deze fles net als alle andere s-flessen dezelfde werking hebben. Veel onderdelen kunnen in de vaatwasmachine. Voordat je de onderdelen in de vaatwasser stopt is het verstandig even in de handleiding te kijken welke onderdelen hier wel en niet voor geschikt zijn. Let op! Geadviseerd wordt om het verwarmingselement altijd met het beschermkapje erop in de vaatwasser te doen.

De flessenwarmer is overal neer te zetten, deze zal bijna geen ruimte in beslag nemen.

De Difrax flessenwarmer is speciaal ontwikkelt voor de s-flessen. In slechts 3 minuten zal de flessenwarmer de fles van je baby opwarmen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail