Bumbo Plaspotje Step n Potty

Adviesprijs € 49,95
8.2

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.2/10

Duurzaamheid

8.3/10

Prijs

7.8/10

Pluspunten

  • Van potje naar opstapje met wcbril verkleiner
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Ergonomische zitting waardoor goede plashouding
  • Makkelijk schoon te maken

Het Bumbo Plaspotje groeit met je kindje mee. Dit plaspotje begint bij een potje en groeit uiteindelijk uit tot een toiletbrilverkleiner met opstapje om te gebruiken op de grote mensen wc. De toiletbril verkleiner van dit potje is ergonomisch gevormd, waardoor je kindje de juiste plashouding heeft bij het plassen. De juiste plashouding zorgt ervoor dat je kindje volledig kan leren uitplassen. Dit kan ervoor zorgen dat je kindje later minder kans heeft op plasproblemen. Het is namelijk heel belangrijk dat kinderen de juiste zithouding aanleren bij het plassen om zo problemen te voorkomen.

De toiletbril is naast dat deze ergonomisch is ook nog een heel comfortabel. Het materiaal voelt zacht aan, maar geeft wel voldoende ondersteuning. Is je kindje zindelijk dan kan het over naar de grote wc. Dit is vaak een hele grote stap van een plaspotje naar de grote wc. Hierdoor is een wc bril verkleiner een goede volgende stap. Bij het Bumob Plaspotje is de wc bril afneembaar en op iedere wc te plaatsen.

Het gebruik van het Bumbo Plaspotje Step ’n Potty…

Op een gegeven moment is je kindje er klaar voor om te beginnen met zindelijkheidstraining. Ieder kind doet dit op zijn eigen tijd. Het ene kind is sneller dan het ander. Maak je in elk geval geen zorgen als het even niet lukt. Mooi weer kan helpen met de zindelijkheidstraining. Dan kun je je kindje makkelijk zonder luier rond laten lopen en kun je beginnen met het Bumbo plaspotje in de buurt van je kindje te zetten.

De eerste paar keer kan het zijn dat het nog mis gaat, maar je kindje ziet nu dat het plast wat ze met een luier nog niet echt ervaren hebben. Nu kun je je kindje een paar keer per dag op het potje zetten. Uiteindelijk zullen ze door gaan krijgen dat ze hun plasje op het potje moeten doen. Lukt dit nog niet, geen nood, laat het dan zitten en probeer het gewoon laten nog eens.

Van het Bumbo Plaspotje Step ’n Potty naar de grote mensen WC met het opstapje en wcbril verkleiner…

Je kindje doet nu al zijn plasjes op het potje. Nu is het tijd om over te gaan naar de grote WC. Deze stap is vaak te groot en het is belangrijk dat je kindje goed kan zitten op de WC. Fijn van dit plaspotje is dat hij meegroeit naar de grote wc. De wc bril is namelijk van het potje af te halen en te plaatsen op de WC bril van de grote wc de rest van het potje tover je om tot een opstapje. Nu is de grote wc ook geschikt voor je kindje. Je kindje kan nu zijn of haar plasjes doen op de grote WC.

Is dit niet het plaspotje wat je zocht wij hebben nog meer potjes op de site staan.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail