Menno Plaspotje

7.7

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te maken
  • Ideaal voor onderweg
  • Geshikt als je kindje net zindelijk aan het worden is

Minpunten

  • Het potje is wat klein echt een potje voor onderweg

Het Menno plaspotje is een potje speciaal ontworpen voor onderweg. Menno is een onmisbaar plaspotje voor onderweg als je even met je

kindje gaat winkelen, een lange autorit gaat maken of met je kindje op vakantie gaat. Iedere ouder kent het probleem wel als de kinderen net zindelijk beginnen te worden dat er op elk ongewenst moment wordt gezegd: “Ik moet plassen”. Wat doe je dan? Dan ga ik in een winkel bijvoorbeeld vragen of je kindje even naar de wc mag. Heel vaak krijg je dan te horen “Nee, dat mogen wij niet doen.” Wat moet je dan? Dan heb je een probleem. Menno het potje voor op reis lost dit probleem voor je op. Dit potje is een klein potje wat je mee kunt nemen als je weg gaat. Of dit nu even weg is of een langere tijd, Menno neem je vanaf nu overal mee naar toe.

Hoe gebruik je het Menno plaspotje voor op reis? Nou dat is eigenlijk heel simpel. Het is een soort van stapelbare bak die je eenvoudig kan uitvouwen tot een plaspotje. Het potje is voorzien van een opvangbakje dat ervoor zorgt dat het plasje wordt opgevangen. Dit kan met een zakje ertussen zodat het potje niet vies wordt dit is handig als je het potje even niet schoon kan maken.

Menno plaspotje is het potje voor onderweg maar is ook ideaal voor thuis. Het Menno plaspotje is geschikt voor dagelijkse gebruik.

Menno is van een opvouwbaar bakje om te toveren tot een plaspotje. Naast dat dit plaspotje ideaal is voor onderweg, denk aan een wat langere autorit tijdens de zomer, is dit plaspotje ook geschikt voor thuis gebruik. Gewoon omdat je hem tot een volwaardig plaspotje kan omtoveren. Nu heb je dus maar 1 potje nodig dat je zowel thuis als onderweg kunt gebruiken. Het Menno plaspotje is ook te gebruiken met een plastic zakje zodat je het plasje kan weggooien en het potje weer handig kunt opvouwen als je kindje klaar is. Zo heb je weer een schoon potje voor het volgende gebruik.

Het Menno potje voor op reis is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Mis je nog wat informatie over het Menno plaspotje voor onderweg? Dan kun je bij de makers van het plaspotje ook nog een kijkje nemen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail