PERSBERICHT

Winnaars verkiezing Baby Product van het Jaar 2015

Op 11 januari heeft Baby Product van het Jaar – hét online platform over babyproducten – de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing van Baby Product van het Jaar 2015. De uitslag is gebaseerd op cijfers die testouders en bezoekers van de website hebben gegeven.

GOUD voor het Bobike One Mini fietszitje voor aan het stuur
Het fietszitje is extra veilig door de dubbelwandige zitting en heeft een lekkere zachte en vaste zitting waardoor een los kussentje niet meer nodig is.

Ouders omschrijven het fietszitje als mooi vormgegeven en sterk, goed en degelijk, eenvoudig te monteren, voetensteun is zonder gereedschap te verstellen, goede klik-sluiting van de driepunt gordel, zacht zitje dat geen water absorbeert.

ZILVER voor de Intelligent Potty een interactief plaspotje
Door de ergonomische vorm van het potje wordt het kind geleerd om goed rechtop te zitten. Met geluid van een lopende kraan, liedjes en zelf ingesproken tekst als beloning.

Ouders vinden het een stevig potje, het biedt een comfortabele en goede zithouding, is hygiënisch in gebruik, het beloningssysteem werkt echt, het geluid is eenvoudig in te stellen, goedkoop!

BRONS voor de Bumbo Multi Seat een babyzitje voor elke gelegenheid
Dit babystoeltje is zowel op de grond als op een gewone stoel te gebruiken. Het tafelblad en de riempjes kunnen in het stoeltje opgeborgen worden.

Ouders vinden het een praktisch en mooi stoeltje, het is goed schoon te houden, compact en makkelijk mee te nemen, heeft een goede pasvorm, zachte en uitneembare zitting, riempjes zijn eenvoudig in gebruik.

Over de verkiezing
Elk jaar onderzoekt Baby Product van het Jaar welk product het beste babyproduct van dat jaar is. Dat bepalen zij niet zelf! Er komt ook geen jury of redactie aan te pas want dit platform vindt dat alleen de ouders met hun kind(eren) daarvoor geschikt zijn. Elk product dat meedoet met de verkiezing wordt door tenminste 5 verschillende testouders (gezinnen) gedurende vier weken in eigen omgeving uitgeprobeerd.

De mening van de testouders met de daarbij behorende cijfers op deelgebieden als kwaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, prijs en een algemeen cijfer wordt door de testouders zelf op de website van Baby Product van het Jaar geplaatst. Aan de hand van de cijfers van de testouders alsmede een gewogen beoordeling van bezoekers van de website worden de winnaars aan het begin van het nieuwe jaar bekend gemaakt.

Voor meer informatie over Baby Product van het Jaar: https://www.babyproductvanhetjaar.nl. Beeldmateriaal voor drukwerk: Bobike One Mini fietszitje; Intelligent Potty; Bumbo Multi Seat.

Einde persbericht