Plod Ons kniebeschermers

Adviesprijs € 9.95
7.4

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Beschermd de knietjes van je kindje
  • Geen rode knietjes meer
  • Makkelijk uit en aan te trekken
  • Beschermt de kleding

Minpunten

  • Helaas niet te verkrijgen op dit moment

De Plod Ons zijn gemaakt om de knietjes van je baby te beschermen als je baby door het huis kruipt. Naast dat de Plod Ons de knietjes van je baby beschermen tegen het rondkruipen op harde en gladde vloeren, zullen deze ze er ook voor zorgen dat de beentje van je baby heerlijk warm blijven. Je kunt ze ook gebruiken om de kleding van je kindje te beschermen tegen slijten. De Plod Ons zijn eenvoudig over bijvoorbeeld een maillot te trekken.

Plod Ons zijn gemaakt van zacht rekbare katoen. Hierdoor zijn ze eenvoudig aan te trekken. Door anti-slip nopjes van siliconen op de buitenkant van de knie geven ze voldoende wrijving om niet weg te glijden op een gladde vloer. Vooral bij houten vloeren, laminaat of linoleum vloeren zal het effect van de nopjes snel terug te zien zijn. Kruipt je baby nog niet maar zie je dat hij of zij het wel aan het proberen is dan zijn deze kniebeschermers ook zeer geschikt. Doordat je baby niet meer uit kan glijden met de knietjes op de gladde vloeren komt je baby er al snel achter dat het zijn of haar beentjes onder het lichaam kan plaatsen. Dit is een handig hulpmiddel om te leren kruipen omdat je baby niet meer kan wegglijden met zijn of haar beentjes.

Ze passen perfect om de kleine knietjes van je baby zonder te strak te zitten en waardoor het de bewegingsvrijheid van je kindje niet zal beperken. Eindelijk geen rode en zere knieën meer na het kruipen.

De Plod Ons zijn te verkrijgen in 4 trendy printjes: Roze stippen – Zebra streep – Regenboog – Funky Koe-print.

Plod Ons zijn kniebeschermers met anti-slip nopjes om de knieën van je kindje te beschermen tijdens het leren kruipen en te voorkomen dat ze wegglijden.

Er zijn meer handige producten verkrijgbaar van dit merk. Allemaal producten waar je wat aan hebt en je kindje beschermen waaronder de Sock Ons,  Mocc Ons en Dribble Ons. Bij de meeste producten hebben wij inmiddels al veel ervaringen van ouders mogen ontvangen. En hebben wij deze product uitvoerig getest. Bij ieder product zijn de ervaringen van de testouders terug te lezen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail